Make your own free website on Tripod.com

batiktitle.jpg

Home
About Us
Catalog
Contact Us
Order
Our Location
Our Products
Payment Method
Our Policies
Post Cost

Terma Dan Syarat

Tiap item yang dibeli hanya boleh ditukar sekiranya berlaku kerosakan dan salah item yang dikirim. Penukaran dengan wang tunai tidak akan dilayan .(Kos Pos akan di tanggung pihak kami sepenuhnya.


Segala urusan penukaran hanya diterima 3 hari selepas menerima tempahan . Tarikh pos mestilah dalam masa 3 hari selepas anda menerima parcel anda, contohnya :- jika anda menerima parcel pada 1 mei, pemulangan balik mesti sebelum 4 mei,jika pos bertarikh 5 mei dan ke atas, pihak kami tidak akan menerima penukaran tersebut.( Sekiranya anda mempunyai masalah penghantaran pos, sila hubungi pihak kami secepat mungkin, dan kami akan mempertimbangkannya.


Jika berlaku kerosakan pada barangan disebabkan khidmat pos, kos pemulangan balik ditanggung oleh anda, dan penghantaran semula akan ditanggung oleh pihak kami, ini kerana pihak kami akan membuat pemeriksaan sebelum barangan dipos dan akan pastikan tiada rosak di mana-mana.Ia bagi mengelakkan penipuan dari pelanggan yang ingin menukar kerana tidak berkenan dan sebagainya.


Setiap tempahan yang dibuat hanya valid 2 hari sahaja, jika tiada bayaran dalam tempoh ini pihak kami akan membatalkan tempahan anda dan membukanya kepada pembeli lain.Sila simpan detail payment untuk tujuan semakan jika berlaku sesuatu yang diluar jangkaan . Pihak kami tidak akan bertanggungjawab jika segala diatas tidak dipatuhi jika anda ingin menuntut sesuatu kelak.


Segala urusan pos akan mengambil masa 1 hari hingga 1 minggu, jika barang tidak sampai sila berurusan terus dengan kami.

* Wakaf Che Yeh * Kota Bharu * Kelantan * 01234

COPYRIGHT 2008 e-BATIK . ALL RIGHTS RESERVED